diumenge, 19 de desembre de 2010

ENTRADA DE NADAL (i 2)


Compartim una primera foto de tal i com ha quedat l'entrada, a espera dels detalls que hi afegiran els d'educació infantil i de tenir una mica de temps per fer un reportatge més extens.

Per il.lustrar el "Conte de Nadal" de Charles Dickens, ens vam fixar en la tècnica que fan servir els llibres "pop up", aquells que cada cop que passes pàgina, es desplega un escenari en tres dimensions. Vam proposar de treballar en una mesura gran -no l'habitual d'un llibre- i on cada doble pàgina quedés oberta per mostrar el seu contingut.

Aprofitant, a més, que durant aquest curs l'eix transversal té com a tema els contes, vam treballar aquest text de diferents maneres: els més grans el van llegir;a cicle mitjà van ajudar-se de contes il.lustrats per explicar-lo i als més petits, els de cinquè els van fer una posada en escena perquè poguéssin entendre un conte que va i ve en el temps i que per ells podia ser una mica complicat d'assimilar.
Un cop feta aquesta feina, ens vam posar a projectar dues escenes per grup, de 1r fins a 6è.
I aquest n'és el resultat. Com en totes les decoracions de l'entrada que fem i en la que hi participa tota l'escola, es tracta d'un projecte complexe i lent de dur a terme, donada la dificultat de coordinació i la quantitat d'alumnes que hi intervenen. Però el resultat val la pena i per això la setmana que ve us en penjarem una col.lecció de fotos pels que no pogueu passar per l'escola. Els que ja ho heu fet, notareu que la sensació de profunditat quan ho veiem al natural és ben diferent que el que es pot apreciar a la fotografia, així que us recomanem que ens feu una visita per veure-ho en viu.

4 comentaris:

Marta ha dit...

Qué pinta más estupenda tiene eso!!!

Família Janué i Graell ha dit...

Impressionant. Bon Nadal i un any nou ple d'art i d'alegria!!!

Família Fábregas i Salazar ha dit...

S'agraeixen molt les explicacions que permeten entendre millor tota la tasca que hi ha al darrera.
Quina feina! Però us n'heu sortit molt bé. Tal com recomanes, farem una altra observació dels treballs.
Bon Nadal!

Un planeta de manualitats ha dit...

Quina passada!Quines ganes de veure-ho de més a prop!

Des del Planeta de les Manualitats us desitgem un BON NADAL!