dimecres, 13 de febrer de 2013

ENTRADA DE CARNAVAL!!        Us presentem la decoració de l'entrada que hem fet per aquests dies de Carnaval. Com per Nadal, ens vam proposar de fer una decoració interactiva i els nens dels cursos de segon i sisè van fer aquests plafons per posar-hi la cara i fer-se una foto. N'hi ha per triar i remenar i hem constatat el seu èxit, ja que a l'hora de la sortida hi ha embussos per posar-se la disfressa i fer-se la foto. Felicitats, artistes!!!
        I per acabar aquest resum que hem fet del Carnaval a l'escola, us deixem amb la fantàstica actuació dels mestres a la festa de divendres passat... Lavínia Style, no us el perdeu!!!


dimarts, 12 de febrer de 2013

EL REI CARNESTOLTES!

        Tot i que anem amb una mica de retard, us presentem el rei Carnestoltes d'aquest any. Com sempre, l'han fet els nens de sisè al taller de plàstica i aquest cop han tirat de fer un personatge molt i molt estrafolari, un friki, com l'han anomenat ells. Té una gran cella, uns cabells molt esbojarrats i porta un mòbil de l'any de la mariacastanya i una espasa làser a l'altra mà. 
        
        En fi, un rei com cal en els temps que corren.