dissabte, 25 de febrer de 2012

EL CARNESTOLTES JA SE'N VA!

Finalment ja hem deixat de veure aquesta cara de mal humor del Senyor Retallades cada dia al matí... fa una setmana que va passar a millor vida, però encara no us havíem ensenyat les màscares que els nens de segon, quart i cinquè han fet per decorar l'entrada.


Si passeu per l'escola us podeu entretenir a mirar-les totes de prop perquè els han quedat molt boniques i les tindrem encara alguns dies. Com a punt de partida vam mirar moltes màscares exòtiques, de l'Àfrica sobretot. Fixant-nos en la simetria, la deformació de les parts de la cara, els colors... cada nen va fer la seva. Mireu que ben trobades:
dimarts, 14 de febrer de 2012

SENYOR CARNESTOLTES!
Ahir al matí, puntual com cada any, va arribar el rei Carnestoltes a Lavínia. Aquest any, els alumnes de sisè han fet un carnestoltes amb noms i cognom: Míster Retallades. Un personatge amb molt males puces, armat amb unes tisores i disposat a retallar fins i tot les guardioles dels nens!!! Durant el seu pregó va intentar espantar els nens, però els laviniets i lavinietes no es deixen atemorir pel primer que se'ls posa al davant...

Esperem que el seu regnat duri ben poc (fins dijous!!) i que no ens retalli més del que convé...

Aquí us deixem una imatge del Míster amb la classe de sisè, i demà us posarem unes fotos de la decoració de l'entrada que hem fet per l'ocasió.