dijous, 30 de juny de 2011

LA FUNCIÓ DE CIRC

Hem tingut un tercer trimestre molt atrefegat i ple de feina i ens hem deixat de penjar molts treballs dels nostres alumnes, com ara les col·lografies que vam fer a segon... i que van quedar tan bé que en vam emmarcar quatre per regalar a les mestres que aquest final de curs s' han jubilat. La Mariona, la Ramona, la Montse i l' Angelina es van quedar amb la boca oberta amb aquests treballs tan bonics fets pels nens!!

Avui us presentem la pel·lícula que hem filmat amb els nens de quart. Es tracta, aquest cop, del final del treball que fem sobre l'escultura d'Alexander Calder: després de fer unes pràctiques amb filferro i tenalles, vam veure la pel·lícula "Le Cirque Calder", en la que vam descobrir la seva fascinació per aquest espectacle. Això ens va animar a construir el nostre personatge de circ i pensar una actuació que gravaríem després.

Com l'any passat, els nens van posar-se darrera la càmera i van encarregar-se del moviment dels seus personatges. La tècnica és la del "stop-motion", foto a foto, amb edició posterior. Esperem que us agradi (sobretot als de quart, que no l'han vist completament sonoritzada!!).

Els de quart que vulgueu descarregar-vos la pel·lícula, aneu a l'enllaç de youtube, on ho teniu amb més qualitat:
http://www.youtube.com/watch?v=yPMU17eCUtE

video