divendres, 26 de novembre de 2010

ENTRADA DE NADAL

Al taller ja hem començat a preparar la decoració de l´entrada de cara a Nadal. Estem treballant en la il.lustració del Conte de Nadal, de Charles Dickens i de moment, no us en podem dir res més.
Aquí us deixem una foto perquè veieu que, a més de treballar, s'ho passen la mar de bé escoltant i coreografiant la banda sonora del nostre projecte (es tracta del disc que va editar la Companyia La Trepa, del teatre Regina amb les cançons del musical basat en El Conte de Nadal):I aquí unes fotos del treball en procés, recollit en safates i en papers enrotllats. Tota la feina, de 1r a 6è (li falta una enllestida) que d´aquí a poc temps veureu penjada a l´entrada. Esperem que ens quedi bé i que agradi a tothom.dimarts, 16 de novembre de 2010

3r: CAN VINYALS

A tercer seguim amb el treball sobre l´arquitectura del barri. Ja us vam ensenyar els apunts que els nens van fer en la sortida a la Plaça de la Concòrdia i avui us portem els dibuixos que van fer a la classe en la sessió següent:El segon tema sobre el barri de Les Corts és la masia de Can Vinyals. L´han treballat a l´assignatura de medi amb la Maria Teresa i n´han vist fotografies, però de ja fa anys perquè quan sortim a veure-la en directe sempre troben molt estrany aquest entorn tan peculiar que té, amb edificis altíssims a banda i banda. Aquest mas al mig de la ciutat ens dóna peu a treballar estructures, proporcions, mesures i observació acurada donada la quantitat de detalls que hi trobem.

Després de fer els primers dibuixos, al taller aprofitem per treballar-lo amb carbó i guix blanc per familiaritzar els nens amb un material diferent. I un cop ja el tenim acabat, l´enganxarem a la tapa de l àlbum del primer trimestre.
diumenge, 14 de novembre de 2010

2n: CLASSE DE BARCELONA

A segon han triat un nom ben curiós per a la seva classe: Barcelona. Al taller de plàstica ens ha encantat aquesta tria i a l'hora de fer el mural per penjar a la porta, hem treballat amb tot d'edificis que defineixen la nostra ciutat. No hem pogut posar tots els que voldríem, però si mireu amb atenció hi podreu trobar la Torre Foster, el Tibidabo, el drac del Parc Güell, el Monestir de Pedralbes, la casa Amatller, la casa Batlló, el Palau de la Música, la casa Milà, la casa de les Punxes, la Sagrada Família, el mercat de la Boqueria, les tres xemeneies del Paral.lel, l´Arc de Triomf, la cúpula de la Mercè, el castell de Montjuïc, el telefèric de Montjuïc, les torres de la Vila Olímpica, la Torre Agbar, la Torre Calatrava i una bonica golondrina que es passeja pel port. I com no podria ser d´una altra manera, una enorme estàtua de Colom que presideix aquesta vista particular de Barcelona...

Feu clic sobre la imatge i amplieu-la per veure amb més detall aquesta feinada que han fet els nens de segon.

dissabte, 13 de novembre de 2010

1r: LA CLASSE DELS PINGÜINS

A primer han decidit ser la classe dels pingüins. I s´han esforçat molt amb la Laura a buscar informació sobre aquests animals, han anat al zoo, n´han vist fotos i els han dibuixat del dret i del revés.
Al taller de plàstica hem fet el mural per penjar a la porta de la classe i els ha quedat així de bonic. Amb tots els pingüins ben apilotats com els veiem a les fotos o als reportatges de la tele.