dimecres, 28 d’abril de 2010

GRAVATS A 1r

Avui us ensenyem uns quants gravats que han fet els de primer amb el tema dels animals. Tot i que la tècnica és molt senzilla -dibuix amb llapis sobre una planxa de porexpan, entintar i estampar-, podeu veure que els resultats són molt vistosos.

A aquests treballs els hem donat unes vacances a Polònia i abans d'ahir se'n van anar a concursar en la 17a Biennal Internacional d'art gràfic fet per nens, a la ciutat de Toruń.

Com veieu, vam fer una tirada molt professional, signada i numerada per cadascun dels seus autors.

Que tingueu molta sort en aquest viatge!

Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç:
http://galeriadziecka-eduart.pl/portal.php?lang=en


dijous, 22 d’abril de 2010

EXPOSICIÓ DELS ARTISTES

Finalment tenim les fotos de l´exposició!

A les 12 en punt, el masover de Can Vinyals i el seu seguici van sortir al pati a fer soroll i a animar a tothom a participar de la inauguració de l´esposició de plàstica.Aquí el teniu a punt de fer el seu discurs i tallar la cinta inaugural...I aquí durant el parlament en el que va elogiar l´esforç i la feina feta per tots per poder tenir l´exposició a punt (moltes gràcies, Olalla!).L´entrada, amb els autorretrats de 3r.A dins de l´aula de plàstica, amb els autorretrats de primer, cinquè i quart i els somnis cosits sobre coixins de cinquè.Animals de fang de sisè i monotips de tercer.Més retrats i pastisseria de fang de primer.
I a l´aula de música, el projecte sobre el pla Cerdà,el treball de segon sobre Klee, la geometria i el color,

i els animals fantàstics de primer.
La mostra ens va quedar molt plena de color, va ser tot un èxit i ja comencem a pensar en projectes de cara a l´any que ve!

Des d´aquí volem donar les gràcies a tots els nens de l´escola per la feina tan ben feta, a pares, mares, alumnes i exalumnes que ens van venir a visitar. Gràcies pels comentaris de tots, per la col.laboració de tothom en el muntatge de l´exposició, a l´Olalla -a la que li va tocar portar el cap gros- i us recordem que ens podeu fer arribar les vostres fotos a l´escola, així les podrem compartir en un àlbum que podreu consultar des del bloc.

dimarts, 13 d’abril de 2010

JA QUEDA POC!


Diumenge, coincidint amb els encants que organitza l´AMPA de l´escola anualment, obrirem l´exposició dels nostres artistes. Es podrà visitar fins al migdia.
Gairebé ja ho tenim tot a punt!!

La setmana que ve us prometem un ampli reportatge fotogràfic de l´acte per a tots els que no pogueu venir.