dissabte, 13 de febrer de 2010

ARRIBA EL CARNESTOLTES
Finalment el Carnestoltes va arribar dimecres. Tota l´escola estava a punt per rebre´l al pati i escoltar les seves ordres.Aquest any l´hem fet del tot esbojarrat: amb cap de ruc i roba que s´adiu molt a aquests dies.
Els alumnes de sisè han treballat en temps rècord per tenir-lo enllestit, a punt per fer la seva actuació i rostir-lo el divendres...

dimecres, 10 de febrer de 2010

4t: BENVINGUTS A L´EIXAMPLE

PLA CERDÀ: SEGONA PART

Com ja us vam dir, el nostre treball sobre el Pla Cerdà té una segona part. Un cop vist el projecte i treballada la trama, vam proposar als alumnes que imaginéssin com hauria estat l´aspecte de l´eixample si s´hagués conservat la idea de l´igualitarisme, fent que totes les vivendes tinguéssin les mateixes condicions de llum, espai i proximitat a les àrees verdes que s´hi van projectar. I així va néixer la nostra petita ciutat ideal: els nens van centrar-se en la construcció dels espais verds, comuns per tots els ciutadans, ja que en la proposta l´accés als interiors d´illa era obert, restant només construides dues cares de cada mansana.

I aquí els teniu treballant, imaginant places, jardins amb piscines, tobogans, arbres de tota mena, escultures, fonts, estanys...
I aquí teniu unes quantes maquetes assecant-se:Després, al taller de la Núria Pié, que ens va coure totes les peces perquè les poguem mostrar amb un acabat com cal...L´enfornat...I finalment, el procés de pintat amb una pintura especial que ens ha deixat un acabat molt professional:I la posada en escena: vam sortir al pati (un dia que no va ploure!) a muntar el nostre petit eixample. Tots hi van participar amb idees, posant cotxes en els carrers i donant noms als carrers d´aquesta ciutat.I el resultat final: