diumenge, 26 de desembre de 2010

MÉS FOTOS DE NADAL

A les escenes els hem afegit un breu text en el que es va explicant el conte.

Es tracta de la història del senyor Scrooge, un home ric però avar, egoista i malcarat que no pensava mai en els altres.Fins i tot, la vigília de Nadal, quan el seu nebot el convida a dinar l´endemà a casa seva, el senyor Scrooge declina la invitació de males maneres perquè no entén quin sentit té celebrar el Nadal.Aquella nit, quan arriba a casa seva, se li apareix l´espectre de Jacob Marley, el seu soci mort fa uns anys, que li vol fer entendre que la seva actitud no és correcta. Li anuncia que el visitaran tres esperits: el dels nadals passats, el del Nadal present i el del Nadal futur.Però el senyor Scrooge no li fa cas i es posa a dormir...I aleshores, el visita el primer esperit:
I li fa veure com eren els seus nadals passats, amb la seva germana o durant la seva joventut, I com, poc a poc, es va tornant una persona esquerpa que només viu per acumular diners.Seguidament, apareix l´esperit del Nadal present......que el porta al dinar de Nadal que celebra el seu nebot a casa seva i on aquest, tot i que els altres convidats no parlen gaire bé del seu oncle, no dubta a defensar-lo.I finalment, apareix l´esperit del Nadal futur.Aquest el porta a visitar la seva pròpia tomba i li explica que ningú no el trobarà a faltar quan mori a causa de la seva actitud.El senyor Scrooge l´endemà al matí quan es va llevar, va reflexionar sobre els fets viscuts durant l´aparició dels fantasmes i va decidir canviar la seva manera de fer, adonant-se com n´és d´important estimar i ser estimat.I aquí el teniu, feliç i content, donant el bon Nadal a tothom!I aquí us deixem també unes vistes més generals del muntatge. Les lletres han estat fetes pels nens de p5 i pintades pels de p3. I els de p4 es van afegir a aquesta decoració fent uns cristalls de neu que acaben d´ambientar el conte (i que estan molt ben fets!!).
6 comentaris:

Marta ha dit...

felicidadees a todos y todas, ¡¡¡artistas!!! me ha gustado muchísimo.

Bon Nadal!!!

Sílvia ha dit...

Qué bonic, m'ha encantat!
Bones Festes!!

Esther Vilar ha dit...

Un treball excel·lent, felicitats a tothom!!

Un planeta de manualitats ha dit...

Es una feina magnífica!

M'ha semblat genial, esperem que l'any que ve seguiu treballant amb projectes tan interesants dels que tots en poguem gaudir!

Felicitats i que acabeu de passar unes bones festes!

Família Fábregas i Salazar ha dit...

Fascinant! No només per la feina ben feta, sinó per recuperar un conte tan clàssic.
La Sílvia, a principi de Nadal, va fer un petit pessebre imitant la tècnica emprada en el conte de Nadal de l'escola. També va ajudar-la la Mireia(P4) amb un toc especial: un cocodril!
Enhorabona! Una feina genial!
Marta.

Marta ha dit...

Moltes gràcies a tots pels comentaris!