dimecres, 27 de maig de 2009

5è: LES ACÀCIES DE SOL DE BAIX

Davant de l´escola tenim unes quantes acàcies, tema que hem aprofitat avui per fer una classe a l´aire lliure.
dimarts, 26 de maig de 2009

1r: ARBRES AL PARC DE LA MATERNITAT

Avui hem anat al parc de la Maternitat, prop de l´escola, a fer uns dibuixos del natural. Ens hem carregat de paper, retoladors i moltes ganes de dibuixar. I és clar, amb aquest entorn i la novetat de fer la classe fora del taller, els nens de primer han xalat d´allò més. I sobretot, els han quedat uns dibuixos estupendíssims que us ensenyarem al detall quan els tinguem acabats.

Ja veieu que els arbres eren tan grans que s´escapaven del paper... hi ha hagut una mica de feina d´observació prèvia perquè ens haviem d´entendre amb les proporcions i les formes, però se n´han sortit prou bé. Al final, foto de família. La pròxima sessió farem una posada en comú dels resultats i acabarem els dibuixos.

ENTRADA: SANT JORDI

Encara que una mica tard, us volem posar unes fotos de la decoració de l´entrada de l´escola que hem fet amb motiu de la diada de Sant Jordi. Aquest any vam triar personatges (alguns molt coneguts per tots) que els nens han representat llegint. Aquí els teniu, tots barrejats, els que han fet els nens des de 1r i fins a 6è:
També van treballar de valent a educació infantil, en aquest cas sobre el tema de les flors, partint d´uns poemes que van llegir:Amb l´excusa de fer unes fotos sobre el treball d´aquestes flors, vaig entrar a les classes de parvulari i em vaig animar a fer-ne d´altres perquè veieu que aquests nens quan arriben a 1r ja estan més que encarrilats... és una meravella tot el que poden arribar a fer amb aquestes mestres:

Flors a P5 i també pissarres plenes de colors:
Tapes dels àlbums a p3 i p4: