dissabte, 6 de desembre de 2008

DECORACIÓ DE L´ENTRADA. NADAL 2008

Aquesta setmana hem començat a decorar l´entrada de l´escola, ara que s´acosta Nadal. Com sempre, aquesta és una feina (una feinada, per dir-ho millor) que fem entre tota l´escola. Enguany la idea és que tots aneu veient poc a poc com va apareixent aquest element típic del Nadal a moltes cases.
Hem començat amb l´esquelet de la cosa:
És clar, es tracta d´un arbre de Nadal. Mentre uns es dedicaven a pintar tronc i branques, en teníem uns quants treballant amb oueres de cartró al taller:
I de moment, això és el que tenim...

Segona setmana: posem-hi fulles

Cinquè i sisè han estat els encarregats de fer fulles amb retalls de papers verds de tota mena. Ja veieu que nosaltres ho reciclem tot.

També hem posat les garlandes de llums a les flors que van fer els de 3r i 4t amb les oueres de cartró

I hem seguit amb les tires de campanetes amb olor de cafè...


I...tercera setmana:

ara sí que acabem l´entrada. La feina d´avui ha estat per 1r, que han dedicat la seva estona al taller a fer les boles per penjar a l´arbre


Després li ha tocat el torn a 4t, que han enllestit les garlandes i les han penjatI això és el que tenim al final del dia, just en el moment que ha arribat el tió a l´escola. Ja veieu que la cosa està agafant forma...


I finalment, dimecres, l´últim dia que tenim per acabar el nostre arbre. Aquest matí han treballat de valent els de 2n, que ens han fet més boles, estrelles i més campanetes:I a educació infantil els hem encarregat les caixes dels regals que hem posat als peus de l´avet

Per acabar, hem penjat uns cartells que s´han fet en grups i que ens expliquen el significat i la simbologia tant de l´arbre de Nadal, com de totes les coses que s´hi solen penjar per guarnir-lo.

I aquí teniu un parell de vistes de l´entrada acabada:


Esperem que us hagi agradat!!
Que passeu tots un Bon Nadal, ens retrobem l´any que ve amb més coses des del taller de plàstica.

I encara una darrera cosa: tot i que la primavera no ha arribat i que mai a la vida s´ha vist un avet ple de margarides, hem celebrat amb els de sisè que el dia ja comença a allargar-se (i això ja em direu si no és premonitori...) i aquesta setmana hem substituit les decoracions de Nadal per aquesta col.lecció de floretes i ocells.